PHILAGENT

koninklijke postzegelclub

   

MATERIAAL

Filatelistisch materiaal te krijgen bij philagent

We willen er U graag attent op maken dat we sinds februari onze winkel op zondagmorgen hebben uitgebreid. Zo hebben we een ruimer aanbod van kristalband (22 verschillende maten van zowel zwart als doorschijnend), insteekboeken in verschillende diktes in zwart en wit, en nu ook plastiekhoezen voor brieven of briefkaarten. U zult begrijpen dat we niet alles in voorraad kunnen hebben, maar bij bestelling van een artikel is de kans groot dat U het de week daarop al mag komen afhalen. Op alle materialen krijgt U als lid een gemiddelde korting van 20 procent en op sommige zaken nog meer. Hieronder een lijstje van wat in voorraad is:

Kristalband, zwart en doorschijnend en in talrijke maten
Scharnieren.
Pincetten, groot en klein.
Vergrootglas (x 16 ).
Insteekboeken van 16 en 64 blz. in zwart en wit.
Beschermhoezen voor brieven en briefkaarten.
Tandingmeter.
Fosforlampen (onmisbaar voor zegels van 1960 tot 1990 en ook nog daarna).

Ook  alle soorten bladen, blanco of bedrukt, zowel Davo of van een ander merk kunt U bekomen. Net als alle mogelijke catalogen natuurlijk. Voor deze laatste zaken gaat U best rechtstreeks bij Vincent Bracke.

Wie de aankoop van een fosforlamp, watermerkzoeker of tandingmeter niet ziet zitten, mag deze elke zondag komen gebruiken in ons lokaal. We vragen wel om uw zegels mee te brengen want de apparaten kunnen niet meegenomen worden naar huis.

Bepaalde zaken zoals catalogen en voordrukalbums zijn te verkrijgen op bestelling en zijn dan normaal reeds beschikbaar na amper twee weken. Wie de gekende voordrukbladen voor de Belgische postzegels te duur vinden, kunnen zich bij ons inschrijven voor de voorgedrukte bladen die de club maakt in eigen beheer. Deze bladen zijn op extra dik papier, met de meest gangbare afmetingen van de albums.

Voor wie zijn zegels liever zelf schikt , hebben ook blanco bladen op A4-formaat, eveneens extra dik papier, die we u bezorgen met een aangepast plastiek mapje. Dit is ideaal voor wie meedoet aan tentoonstellingen.

Op alle materiaal dat u aankoopt in onze PHILA-SHOP krijgt u een fikse korting op de officiële prijs.